New Skate Brand: Poetic Collective

  Poetic forener kunst med skate. Tom Botwid, en av gründerne forteller om denne koblingen.

  a target="_blank" href="/brand/poetic.html">Poetic Collective er et skateboard merke som blander klassisk skatekultur med uttrykk fra kunstverden. I fjor slapp de sin første video i full lengde Labeled som ble nominert til årets film på den svenske skateboardgallaen. Vi tok en prat med Tom Botwid som er en av gründerne for å høre hvor koblingen til kunst kommer fra.

  Poetic Collective er i bunn og grunn et skateboard merke, men vi ser forbi skateboard for inspirasjon. Merket ble etablert i 2014 av meg og min bror Paul. Vi har begge bakgrunn fra kunst og design, og tar med oss det inn i skateboard verden. Vi prøver å unngå å tråkke i gamle spor.

  Hvordan har det seg at dere valgte å starte et skateboard merke?


  Vi har begge vært skatere halve livet og jeg har en utrolig stor interesse for skateboardkulturen. Etter mange år på kunststudiet ville jeg se om jeg kunne ta med meg det jeg har lært og bruke det innenfor skateboard, og på den måten kombinere mine to største lidenskaper.

  Hvordan ser fremtiden til Poetic ut?
  Det skjer mye nå. Vi har akkurat sluppet en kolleksjon som vi er veldig fornøyde med, også har min gode venn Sarah Meurle sluttet seg til oss og det føles veldig bra. Vi har også sluppet to kortfilmer, en for den nye kolleksjonen Surfaces og et introduksjonsklipp av Sarah. Fremover blir det å jobbe med neste kolleksjon og filme til en film som vil komme til høsten.

  Klikk her for å se alle decks fra Poetic.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #newbrand #poeticcollective #poetic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?