SLEKTA er tilbake!

  Norges farligste boyband er igjen tilbake.

  Det kan ikke kalles noe annet enn en maktdemonstrasjon da Norges yndlingsslektninger, som lyn fra klar himmel, slapp SLEKTA III bare ett år etter at bandet tok over norsk radio med låta “Styggen på ryggen” og albumet SLEKTA II.

  Albumet som helt uannonsert ble sluppet over natten beviste igjen at Onkl P og de fjerne slektningene hans troner helt øverst på toppen når det kommer til norske rockeband. De ni låtene på det nye albumet bærer preg av et band som bobler over av kreativt overskudd og som igjen har levert et frisk rockealbum av høy klasse.

  For SLEKTA III er et knallsterkt album, proppfullt med hits og kvalitetslåter. Også på dette albumet har bandet tatt med flere gjesteartister. Både Onkl Ps gamle makker Jaa9 og det nye norske rap-stjerneskuddet Cezinando leverer vers på albumet. Dets kanskje beste låt, "Munner å mette", viser et band som konstant både utvikler stil og utrykk.

  Det er helt tydelig at Slekta for alvor er i ferd med å etablere seg som et av landets aller beste og største band. Turnéåpningen i Dødens Dal i Trondheim tidligere i oktober er et bevis på dette da bandet spilte for et publikum på over 6000.

  Vi tok en kjapp prat med hele Norges favoritt onkel om stemningen innad i familien i forbindelse med Slektas suksess og nært forestående to konserter på Sentrum Scene til helgen:
  - Hei Pål og gratulerer med nok et fantastisk album.

  «Tusen takk»:

  - Dette er jo Slektas 3. utgivelse på bare litt over 2 år, hvorav alle har blitt mottatt med stor begeistring fra både fans og et samlet pressekorps. Hva skyldes denne enorme kreativiteten og trangen til å gi ut musikk?

  «Ahh, du vet. Det skyldes at vi alle har kasta alt annet på sjøen med tanke på å skape og fremføre musikk, så når vi går sammen og samler sammen overskudd så går det lekende lett i studio».

  - "Styggen på ryggen" fra Slekta II satte for alvor bandet på kartet, og deg selv som privatperson, sammen med bandet, opplevde en enorm suksess over hele landet. Hvordan opplevde du dette med å bli "hele Norges Onkl P»?

  «Det var kjempegøy og helt absurd! Mange nye venner og det har åpnet noen dører og slått ned noen vegger. Litt greiere å stå opp om dagen. Det at Slekta II har ligget over 1 år på VG-lista nå sier jo sitt om det albumet».

  - Du er fra tidligere kanskje best kjent fra hiphop gruppa "Jaa9&OnklP". Hvordan hadde det seg at du endte opp som frontfigur i landets største rockeband? Har interessen for sjangeren alltid vært der?

  «Det startet med et samarbeid med Oslo Ess på låta "Fritt Fram", vi klikka med en gang som folk og før vi visste ord av det var vi en liten gjeng. Jeg har alltid hatt interesse for både ny og gammel punk. Vi liker en haug av sjangere alle mann og vi kaster alt inn i gryta.»

  - Til slutt, hva kan publikum forvente seg av konsertene på Sentrum Scene den 6. og 7. november?

  «Slekta er i toppform med medvind i seilene! Vi har vår største produksjon noen gang og gleder oss til å gi Oslo rockesjokk! Nå åpner vi i tillegg for kidsa under 18 år på fredag 6.november og vi gleder oss stort til å kunne tilby noe til den yngre garden også».

  Foto & Tekst - Joakim Throndsen

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #junkmusic #onklp #slekta #joakimthrondsen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?