Oslo By Night: Awill @John Dee - 17 juni

  Awill (24) har blitt løftet frem i det siste som en av de fremste i Skandinavia innen Trap Rap. Denne våren var han faktisk i Atlanta og fikk produsert en rekke låter av Trap produsenter som Zaytoven og Cassius J!

  Foto: Marius Dale

  På John DEE fikk han sjansen til å begeistre og overbevise et norsk rappublikum om at gutten vet hva han driver med, og leverte bængers hele kvelden. Awill løftet taket på John DEE. Han leverte over en time med fete låter til folket.

  Conz fikk æren av å åpne festen med et heftig sett sammen med DJ Konkret. Bright fulgte opp med blant annet en helt fersk single (Doing Things).
  Sammen med sin hype man, Cass, fikk Awill vist oss at Atlanta-Trap har kommet for å bli her i Norge og dro frem mye snadder fra sine produksjoner.

  Selv fortalte Awill oss at han ser frem mot å slippe sine neste singler til høsten. Han har invitert noen norske artister til å bli med på en utgivelse, men vil ikke nevne noe navn ennå.
  - Jeg ser selvfølgelig etter muligheter utenfor Norge også, men digger å spille i Norge og vil derfor prioritere det fremover. Det blir fett å få eksponere norske hiphop fans for skikkelig Trap Rap.

  Vi gleder oss til å få høre hva Awill kommer med til høsten.
  I mellomtiden - sjekk ut den siste singelen fra Awill:  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #oslobynight #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?