Oslo by Night: SNAPNCRACKLE feat. Yoguttene @ Blå

  Se bildene fra når våre venner i SNAPNCRACKLE tok med seg Yoguttene for å varmet kalde vinterføtter på Blå! #stemningibøtterogspann

  Siste fredagen i januar holdt SNAPNCRACKLE årets beste klubbkveld på Blå, de tok med seg våre alles yndings trappere for å varme opp dansegulvet denne kalde januarkvelden. Jenny Skavland og Idol Tone fra Yoguttene sauset opp de beste låtene for å få i gang kvelden.
  D$ANT, sjekk ut mer fra gutta på Soundcloud!

  Even og Stian, sammen kjent som SNAPNCRACKLE, kokte opp den beste festmiksen du kunne tenke deg. Nylig stakk de av med Trondheimprisen for årets klubb konsept! FORTJENT! Men det bekrefter bare hva vi har visst lenge. Med faste jobber mellom Supa i Trondheim og Blå i Oslo leverer de alltid det friskeste innenfor Bass, Trap, Jersey Club, RnB & Hip Hop. Med utsprang fra miljøet rundt Raw Juice Records har de staket ut sin egen kurs og holder alltid nivået på topp. Miksene SnapnCrackle Vol. 1-5 er nøye seleksjonert og en perfekt snapshot av det som rører seg innenfor verdenen dems - og ikke minst utrolig gøy å høre på.

  Mer om SNAPNCRACKLE: Soundcloud & Facebook.
  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyard #junkyardxxxy #dj #junkmusic #snapncrackle #yoguttene #oslobynight #blå

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?