Oslo by Night: Tommy Tirsdag - 22 desember!

  Det prisbelønte klubbkonseptet Tommy Tirsdag er tilbake og denne gangen med julens releaser i fokus. Produsent og rapper Tommy Tee gjør seg klar til det nye året, og er å vei til å slippe ”Riddim” Ep, med blant annet dancehall involvert i sangen ”Run The Streets.”

  Navnet Oscar Blesson har du kanskje hørt før?
  22 desember vil du bli møtt av det Norge snart vil kalle sin stolthet. På scenen til Dattera til Hagen, smeller det for andre gang med Tee Productions nye stjerneskudd; rapper Oscar Blesson (19). Den nykommene rapperen slapp nylig ut sin debutsingel ”Watch The Boy Grow” samt sin første offisielle musikkvideo, regissert og filmet av Noah Løchting Williams og Gustav Stegfors.

  Men Blesson blir ikke det eneste kvelden har å by på av talentfull ungdom. Fotograf Noah Løchting Williams (19) har utstilling på 10 stk. av sine bilder tatt av Blesson. Bildene skal være til salgs og vil komme i forskjellige formater. Den Oslo baserte fotografen er av kreativt kaliber og bringer det verdens foto har å by på, enda noe sterkere. Dette blir Williams første fotoutstilling, så et måpende ”wow” kan forventes.

  Velkommen inn til Tommy Tirsdag!

  Foto: Noah Løchting Williams
  Tekst: Zena Løchting Williams

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #NoahLøchtingWilliams #oslobynight #oscarblesson #tommytee

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller