Oslo By Night: Klubbsommer med Joakim Throndsen.

  Glem Brooklyn, Berlin og Barcelona. I år er det Oslo som gjelder.

  Oslo renner over av klubbkonsepter i alle former og sjangere for tiden, og det kan føles som om nye kule konsepter popper opp nesten daglig. Nye utesteder i hovedstaden har gjort at det er en jungel av happenings å få med seg - spesielt om sommeren når sola endelig setter den rette atmosfæren. For hva er vel bedre enn å trekke inn på et dansegulv etter en lang dag på stranda. Junkyard vet som vanlig hva det går i og inviterer til en egen Summer Delight hangout på Sukkerbiten i Oslo 2. juli. Men som om ikke det var nok kommer vi her med våre beste tips og anbefalinger for å guide deg gjennom resten av Oslos klubbjungel i sommer:

  Superted - Uhrørt - 4.juli:
  Superted er på alles lepper om dagen. Gutten fra Tromsø har frekventert Oslos klubber siden 2012 og leverer alltid dansbar soul og r&b til den store gullmedaljen. Alltid dansing, alltid fullt hus, alltid god stemning. Sjekk han ut på Soundcloud - denne karen vet å finne den perfekte sommerstemningen.
  Event Facebook

  Papa Dunk - Leiligheten(Rockefeller) - 10.juli:
  Leiligheten på toppen av Rockefeller er kanskje Oslos best bevarte hemmelighet. En 200 kvm stor takterrase med egen bar og servering venter deg om du orker å gå alle trappene helt til toppen. Snik deg inn døra bak den blå containeren og sjekk ut programmet i sommer som byr på kvalitet hver eneste helg. Vi anbefaler spesielt at du sjekker ut fredag 10. juli med Papa Dunk. DJ Kollektivet har holdt det gående siden 2012 og leverer det beste innen soul og funk. Dansing står i fokus, så ta på Niks'a du!
  Event Facebook

  Juicy - Blå - 11.juli:
  Er det noen som vet å lage fest så er det Juicy gutta. Med over 10 år i gamet og alltid stappfulle kvelder på Blå er dette et av de lengstlevende konseptene i byen. Gutta er kjent for å levere det beste av det beste innen hip hop sjangeren og denne kvelden er det i tillegg release av den kommende mixtapen (Vol 21). Dette er et must å få med seg i sommer!
  Event Facebook

  Kevin Fauske & Disco//ective - Fisk&Vilt - 17.juli:
  Mannen med Norges bredeste smil og den beste barten byr igjen opp til dans når han overtar spakene på Fisk & Vilt denne kvelden, og med seg har han ingen ringere enn Disco//ective. Forvent Nu Disco og House (du er tross alt på Fisk&Vilt) og trekk ut i bakgården for en skikkelig sommerfølelse. Det beste i livet er gratis - og det er det å komme inn her denne kvelden også!
  Event Facebook

  Mongolian Jet-Set - Dattera til Hagen - 1.august:
  Dattera til Hagen på Grønland vet å levere når det kommer til klubbkvelder. I Oslos kanskje største og ikke minst fineste bakgård er programmet alltid bredt og variert. I år har de klart å hente inn selveste Mongolian Jet Set med et enormt
  entourage av venner lørdag - den 1. august. Her er navn som ARY, Sandra Kolstad og Melkeveien allerede bekreftet, og se ikke bort fra at det kommer på enda flere navn før kvelden. En kan trygt si at dette blir et av høydepunktene denne sommeren!
  Event Facebook.

  Junkyard er selv med på moroa da vi torsdag 2. juli inviterer til Summer Delight på Sukkerbiten i Oslo.

  Tekst: Joakim Throndsen
  Foto: Phillip
  Postert: Got Vision

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #junkyardsommer #joakimthrondsen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?