Oslo Fjordfest by Felicia Noelle

  For aller første gang, arrangeres Oslo fjordfest i Bjørvika fra den 15. – 18.. juli. Festivalen ligger midt i smørøyet av Oslo (Sukkerbiten) og har verdens vakreste utsikt over Oslo. Om det ikke får deg til å sikle, da kommer denne lille guiden til å gjøre susen. Dette er en liten oversikt over fem artister som er nesten et instant MUST å få med seg.

  D’Angelo and The Vanguard

  Etter 14 år med fravær fra musikkscenen, tok D’Angelo en Beyonce og slapp ut fjorårets mest kritikeroste album «Black Messiah». Med Sentrum Scene trollbundet i hjel, er det ingen tvil at D’Angelo og gjengen kommer til å vinne unge og gamle hjerter på Oslo Fjordfest.

  Arif

  Han vant Urørt i 2013, og vant våre hjerter i samme slengen. Etter det, slapp han ut «Alltid og Aldri» som ble fikk mye ros. I fjor slapp Arif «HighEnd/Asfalt» som sjarmerte kritikere og publikum i senk. To ord: Gled dere! #SjarmOverdose

  Sabina Ddumba

  Stockholms-jenta har tidenes mest imponerende CV allerede i en alder av 21. Hun har jobbet med alt fra Katy Perry til den svenske søskenduoen Lorentz og Sakarias. I 2014 slapp hun låten «Scarred For Life» og deretter sukseeslåten «Effortless». Den lille jenta med den store stemmen (som mest sannsynlig kommer til å ta over hele Sverige – dermed verden) er bare å passe seg for.

  Ivan Ave

  Glad i drømmende 90-tallsinspirert hip-hop? Flott! Da kommer du til å elske Ivan Ave og Fred Fades. Stolt hadde onkel J Dilla vært om han hadde hørt to nord-europeiske gutter lage så søt musikk som disse her.

  KUUK

  Hip-hop hoder + litt punk + det å være litt stygg i kjeften = KUUK. For å sitere ei svensk jente under Beatrice Elis konsert på Way Out West Way out West: «Hon vil göra vad?!» Disse jenta er nok røffere i kanten enn det Beatrice Eli var, og ikke minst mye mer vokal ang. temaer som er tabubelagt. Likevel har de gjort flere konserter, bl.a. under årets by:larm der det ble mye liv og en del leven. Ta med deg masse gode venner, kjøp masse mat og drikke og NYT Oslos nyeste festivaltilskudd!

  Foto - Oslo Fjordfest & Tekst - Felicia Noelle

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #felicianoelle #oslofjordfest #slottsfjell

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?