Recap: Oslo Fjordfest by RADiculouslife

  RADiculous tok turen innom Oslo fjordfest på torsdag, for så å oppdage store åpne gressletter, lite kø og generelt lite mennesker. At en festival i Norges hovedstad har så lite tilskuere er intet mindre enn flaut. Med en litt spredt og tynn lineup, var det ingen tvil om at D’Angelo var det eneste folk var interessert å få med seg. Synd for de andre mindre kjente artistene og gutta i Lemaitre, som for så vidt lagde et bra men kjedelig show.
  Vi digger gutta, så vi skylder på crowden.

  Kveldens hovedmann D’Angelo, er en mye mer interessant person. Han gjorde i fjor et comeback etter fjorten år. Albumet Black Messiah fikk delte meninger blant kritikere, og nådde ikke høyere enn 5 plass på Billboard 200. Artister verden over hyllet derimot den 41 år gamle sangeren, og ga legenden den respekten han fortjener. D’Angelo var ikke bare 90-tallets R&B konge, men tok også sjangeren inn i en ny retning kalt Neo soul. Dette blandet med funk, jazz, fusion og rock ga han et nytt og spennende sound, tenk James Brown møter
  Boyz II Men. Etter han kom med musikkvideoen til Untiteled (How Does It Feel), i 2000, gikk ting nedover for sangeren. Den drøye videoen satte D’Angelo på kartet som en av datidens største sexsymboler. Presset ble for stort, og alkohol, dop og rehab sto på timeplanen til sangeren en lang tid fremover, etterfulgt av en del personlige skandaler.

  Nå, femten år senere er han kanskje enda bedre enn før. Med bandet The Vanguard, sørget han endelig for at det ble fest i fjorden. D’Angelo kommer ut på scenen med gitar og noen funky dansemoves. Den lille mannen oser av selvtillitt, og er så gjennomført kul som det går an å bli. Han drar en fin blanding av gamle og nye låter, og det er ikke én eneste person som står stille. Sugah Daddy, Really Love, Betray My Heart og Brown Sugar ble alle fremført bedre enn på albumene. Det lå en magisk stemning i luften, og tross i at han gikk på én time forsinket, la han så mye energi inn i showet, at det var verdt ventingen og mer. Vi inget annet valg enn å bøye oss i støvet.

  Foto & Tekst - RADiculouslife

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardmusic #oslofjordfest #radiculouslife

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?