Vinn billetter til tidenes ØYA:NATT på Gamle Museet!

  Høydepunktene kommer som perler på en snor når våre venner i Smug og Burn inviterer til Øyanatt på Gamle Museet denne uka.

  Høydepunktene kommer som perler på en snor når våre venner i Smug og Burn inviterer til Øyanatt på Gamle Museet denne uka. Sjelden har vi sett et like bredt og solid utvalg DJs og artister på ett sted under Øyafestivalens årlige klubbfestival, som arrangeres etter at lysene er slukket på scenene i Tøyenparken. Eller som Øyanatt-koordinator Birgitte Mandelid selv sier det i Aftenposten denne uka:

  – Det blir et helt vanvittig proram der.

  Mandelid trekker spesielt frem den canadiske hiphop-produsenten Kaytranada og den elektroniske duoen AlunaGerorge fra London:

  – De er begge artister som vi like gjerne kunne hatt på selve festivalen.

  I tillegg til Junkyard-favoritter som Alunageorge og Kaytranada, byr programmet på navn som den godt hypede Stockholmsrapperen Yung Lean, danskenes nye hiphop-stjerne Emil Stabil, elektrohouse-DJen Riton (som mange vil huske som makkeren til DJ Mehdi (R.I.P.) og ikke minst Oslos egen internasjonale house-DJ-stjerne, Finnebassen.

  For de av oss som liker mer organiske saker kan vi anbefale den australske discoedit-kongen Late Nite Tuff Guy, som nettopp har overvunnet 20 år med flyskrekk(!), og dermed kan gjøre sine første spillejobber i Skandinavia. Oslogutta i Hubbabubbaklubb lager fest på lørdagen, og har hentet inn Magnus International og den bunnsolide engelske DJ-duoen Soft Rocks.

  Øyanatt på Gamle Museet er første gang det arrangeres en klubbhappening i det gamle Astrup Fearnley-museet, nederst i kvadraturen i Oslo. Junkyard anbefaler alle å sjekke ut et uke med veldig bra musikk i et lokale med historisk sus over seg!

  KONKURRANSE!

  I samarbeid med Burn Energy & Smuglesning deler Junkyard ut pass til ØYA:NATT på Det Gamle Museet til deg og en venn + gavekort på 500kr! Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilken dag du vil dra på og hvem du ønsker å ta med deg! En vinner pr dag!!! Du kan både delta på instagramkonkurransen - HER! & facebookkonkurransen - HER!

  Sjekk ut onsdagsprogrammet på facebook!

  Sjekk ut torsdagsprogrammet på facebook!

  Sjekk ut fredagsprogrammet på facebook!

  Sjekk ut lørdagsprogrammet på facebook!

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #øyafestivalen.øyanatt

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?