Planet Booty & Friends - PT.2

  Mamdu (Gymmen), DJ Soulshock & JOZI NIGHTS (BERYL DIANE / MagzAbeshu / PRIMROSE) er klar for å lage magisk stemning på fredag!

  Felicia Noelle Donkor stilte Mamdu (Gymmen), DJ Soulshock & JOZI NIGHTS (BERYL DIANE / MagzAbeshu / PRIMROSE) følgende spørsmål:
  1. Navn, alder og fødested.
  2. Hva slags musikk du spiller + top fem låter som er et must å spille.
  3. Det har vært mye snakkis om hiphop-klubber og hvordan de blir sett som problematiske, hva mener du om det?
  4. Hva tror du er årsaken til at hiphop-klubber er på politiets radar?
  5. Hva er et must å ha på seg dersom man skal på festival?
  6. Hva bør man IKKE ha på seg når man skal ut i Oslo?
  7. Hva slags forventninger har du til Planet Booty?
  8. Hva er din definisjon på å ha en dødsfet kveld ut på byen?

  MAMDU (GYMMEN)

  1. Nora Mamdu, 23 år, Oslo.

  2. Alt som får deg til å danse, gjerne noen sanger som gir deg en nostalgisk følelse. Mye rytmer og bass. Vokst med hip hop, det er der hjertet mitt ligger, men jeg diskriminerer ikke.

  Prøver å ikke spille for mye av det samme, men alltid god stemning når man spiller:
  - Timbaland - The way you are
  - P Diddy ft Nelly og co - Shake ya tailfeather
  - Aaliyah - Try Again
  - Ja Rule ft Case - Livin’ it up
  - Chingy - Holidae In

  3. Woah, hvor skal jeg starte? Jeg syns det er veldig trist, og jeg er naiv hvis jeg ikke kan si meg enig i litt av det. MEN, når det er sagt! Det er helt latterlig hvordan politiet og myndighetene har valgt å gå løs på bitte lille Oslo. Hvis det funker i New York og Miami, så skal det faen meg funke her også. Det at de ikke velger å jobbe tettere med aktører og folk som kjenner bylivet, er helt høl i hodet. Jeg melder meg frivillig.

  4. Mmm, hvordan skal jeg si dette her på en ryddig måte? Multikulturell ungdom med kjærlighet for hip hop kan virke skumle utenfra, men jeg lover, vi er helt harmløse. Hvertfall de fleste av oss. Det er en god stund siden folk var sinte på verden, de fleste er bare opptatt av likes på insta nå. Det tror jeg ikke politiet har fått med seg helt, og jeg tror de bruker den kammen som alle snakker om veldig mye. Word on the streets er at de ikke liker å bruke mye tid og penger heller, men hvem gjør vel det. Det er ikke som om de jobber for folket…

  5. Klær er fint. Sko også, men det er min personlige mening.

  6. Altså… Nå har ikke jeg vært på alle steder i Oslo, men hvis man kommer på GYMMEN er det greit med klær man kan bevege seg i. Jeg holdt på å si ikke kjole, men så kom jeg på at jeg bruker jerseys selv. Det er jo som å gå i kjole, så jeg burde bare mind my own business.

  7. KAOS. SJUKEHUS. BREAKING NEWS. (disclaimer: jeg bruker disse ordene med positiv konnotasjon. Så til 5-O (politiet): vi skal oppføre oss. <3)

  8. De kveldene når man ikke skal ut, men bestemmer seg i siste liten, er alltid best. Da har man null forventninger, så ingenting kan ødelegge kvelden. Bonus er at jeg ikke har på sminke, så jeg slipper å stresse med at vippene faller av hvis jeg danser for hardt. MAAASSE DANCEHALL <3

  DJ SOULSHOCK

  1. Yannick De Brito (34), Lisboa Portugal.

  2. Dancehall, Moombahton, Hip-Hop, R&B, Kuduro, Afrobeats, Funk Carioca, G-House, UKG, 90’s, R&B klassikere, Reggaeton, Kizomba, Zouk, Reggae, Global Bass, world music og hva som helst egentlig. Så lenge det er fet og dansbar. Mye bass hjelper også.

  Top fem låter å spille forandrer seg stadig men det er som regel egne Moombahton, Dancehall og Kuduro remikser som jeg bare spiller ute.

  3. Det er ikke nok plass til å skrive om hva jeg mener om det etter å ha opplevd det i 15 år. Hip-Hop-klubbene er ikke problematiske. Måten Oslo kommune og politiet behandler nattlivet og borgerne sine er problematisk. Det er faktisk skammelig, respektløst og motbydelig.

  4. De er lett bytte og svært troverdige trofeer som politiet kan henge opp som trofeer for kommunen for å få mer midler som egentlig burde brukes på ungdomstiltak.

  5. Sko du ikke bryr deg om.

  6. Mørkhud og caps.

  7. De samme som jeg har til alle klubbkveldene: gode venner, nye venner, fet musikk, dansing, øl og god stemning.

  JOZI NIGHTS (BERYL DIANE / MagzAbeshu / PRIMROSE)

  1. Jozi Nights. 1.5 år.

  2. Det er litt vanskelig å katogorisere det vi spiller i kun en sjanger. Vi er veldig glad i å spille urban både underground og populært musikk med sterkt afrikansk innflytelse. Vi er glad i å spille musikk som er rythmysk, dansebar, deep og soulful house musikk, mest fra Sør-Afrika. Men også fra andre steder som Nigeria, Ghana och Angola. Med klubben Jozi Nights som är 1,5 år gammal vill vi främst lyfta den musik och de artister vi tycker saknas ute i det skandinaviska klubbscenen och nu skapa en större plattform. AbysSoul- original, babes- wololo , quadradinho- afro, cuebur – meu e semente, heavy K – umoya

  3. Tull! Det er mye dypere enn det.

  4. It's all about politics. Det er ikke første gangen at urban musikk som tiltrekker flerkulturell blir undertrykt.

  4. Det med hiphop klubber er den såkalt racial profiling mennesker som lyssnar på en viss musik får utstå med.
  Man blir extra bevakade av politi för att den såkalt musiken drar till sig "fel" mennesker. "De"mener att det er pga bråk, 'förortskultur' som de kaller de. Det är extremt nedvärderande när alla former av musik scener drar med sig sådant, även sådant som kan klassas som olagligt.
  Se bara på house/EDM scenen där substance abuse kan te sig mer vanligt men de klubbar fortsätter härja i Stockholm på samma sätt som tidigare medan hiphop klubbar är som extinct.

  5. Kommer ann på været. Shorts, jumsuit. Faboulousity and comfort!

  6. Ikke ha på deg ubehagelige sko som du ikke tåler. Ikke ha på deg joggebukse!

  7. Uforglemmelig kveld med forskjellige type mennesker som smelter sammen av musikk og dans glede.

  8. Definisjon på å ha dødsfet kveld på byen er å ha på seg det feteste outfitten din klesskapet ditt, akkurat brisen nok men ikke full, og danse med dine venner til dine føtter ikke klarer mer.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #planetbooty #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?