Quick 5: Adrian Jørgensen @by:Larm

  Charlotte Mayer Tilseth fikk også 5 raske med tidligere The Voice deltaker og JUNKYARD XX-XY ambassadør, trøndelags gladeste spellemann - Adrian Jørgensen under årets by:Larm.

  Når skjønte du at du kunne synge?

  – Ganske sent egentlig, jeg gikk vel på ungdomskolen. Jeg ville egentlig spille instrumenter jeg, gitar og trommer. Men så hadde jeg en musikklærer som oppfordret meg til å synge, så da ble det heller det.

  Hvordan vil du beskrive musikken din?

  – Magisk, troverdig og leken? Hahaha. Neida. Musikken min er i R&B og hip hop sjangeren, og kanskje noe pop/rock. Men jeg føler det er veldig variert, jeg liker mye forskjellig musikk og låtene mine kommer ut i fra hvilke følelser jeg har der og da.

  Beste festivalopplevelse?

  – Rootsfestivalen i Brønnøysund.

  Hva er bra med by:Larm sammenlignet med andre festivaler?

  – At jeg får spille her sammen med kompisene mine, Alexander og Damien. Jeg koser meg gløgg i hjel. Så er det jo en utrolig fin måte for nye artister å vise seg fram.

  Hva er planene for 2015?

  – Finne min vei videre, fortsette og jobbe en del med MOT, i tillegg til å jobbe i studio. Jeg er rastløs og veldig utålmodig av meg, så jeg må gjøre noe hele tiden – utvikle meg som artist og skape noe. Jeg vil jobbe med gode produsenter og skrive låter jeg ikke kan vente med å dele med resten.
  Gjøre det jeg brenner for rett og slett. Høres ikke det ut som en god plan?


  Her kan du ta en titt på den fantastiske coveren Adrian gjorde til "As long as you love me" av Justin Bieber", videoen er laget av Petter Fagelund, sjekk også ut flere sanger på Spotify.


  Foto - Copyright og Credit: Alexandra Ezhno
  Tekst: Charlotte Mayer Tilseth
  Instagram: @adrianjorgensen

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #bylarm #quick5 #oslo #adrianjørgensen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?