Quick 5: Aleksander Walmann @by:Larm

  Charlotte Mayer Tilseth var på plass under by:Larm og tok 5 raske med tidligere The Voice deltaker og JUNKYARD XX-XY ambassadør, indierockeren Aleksander Walmann.

  Når skjønte du at du kunne synge?

  – Jeg har vært heldig og vokst opp med en mormor og morfar som har sunget og spilt gjennom hele barndommen. Den gangen gikk det i soul og gospel faktisk, men jeg måtte vente på riktig tidspunkt og alt klaffet i 2012.

  Når kommer neste singel?

  - Vi vet ikke helt enda. Vi hadde egentlig tenkt til å slippe den før by:Larm, men det blir det ikke noe av. Er det en ting jeg har lært meg, så er det at musikk tar tid.

  Hvordan vil du beskrive musikken din?

  – Den er en blanding av veldig mye, ikke en spesiell sjanger. Jeg er glad i mye forskjellig musikk, så når vi lager en låt går det mye på følelsen. I tillegg er jeg opptatt av teksten, den må bety noe.

  Beste festivalopplevelse?

  – Her har jeg et par. Jay-Z i Sverige for mange år siden, Ed Sheeren på Stavern og Truls på by:Larm for noen år tilbake.

  Hva er bra med by:Larm sammenlignet med andre festivaler?

  – Oslo er en viktig by for meg, her samles hele musikkgjengen på en jævlig fin måte. By:Larm er flinke til å finne nye og spennende artister – som er helt fantastisk! Det er jo rett og slett en gullarena for oss artister.

  Hva er planene for 2015?

  – Planen er å gi ut flere nye singler. Vi må følge trendene og musikkverden, og kjøre på med singler. Jeg er jo ganske fersk enda, så prøver bare å finne den riktige stien for meg, men musikken min skal ut til folket. Kanskje det vil komme en EP etter hvert?

  Her kan du ta en titt på den fantastiske musikkvideoen til "SWEET MOON", laget av Mikkel Fykse Engelschiøn, sjekk også ut flere sanger på SPOTIFY.


  Foto - Copyright og Credit: Alexanadra Ezhno
  Tekst: Charlotte Mayer Tilseth
  Instagram: @aleksanderwalmann

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #bylarm #quick5 #oslo #aleksanderwalmann

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?