RADiculous + Stavernfestivalen=$ant - PT.2

  Bloggerne Nora & Kelly fra RADiculouslife besøkte Stavernfestivalen, sjekk ut PT.2!

  Den siste dagen på Stavernfestivalen hadde solen endelig bestemt seg for å samarbeide. Vi droppet deLillos, og stakk rett på Gabrielle.

  Den bergenske sangeren, kjørte white trash fletter noe ut av 8 Mile, og var ikledd det rareste antrekket sett siden Lady Gagas kjøttkjole. Svetten rant, og mascaraen var klint utover ansiktet. I 2003 lærte vi på Idol at man ikke skal dømme folk etter utseendet, og heller fokusere på talent, noe hun absolutt har. At Gabrielle fikk opptre på samme scene som Pharrell og Elton John, var litt i det drøyeste laget, men hun leverte til tider et jævlig bra show. Det kommer ikke som en overraskelse at Ring Meg og Fem Fine Frøkner, tok av mest, men den joviale fanskaren foran hoppet og sang med under hele konserten.

  Etter Gabrielle var det dekket for Madcon på en litt mindre scene. Gutta leverte et bra show, og Tshawe satte standaren da han tok av seg genseren etter to minutter på scenen. Selv om gutta er store i Tyskland, var det manko på fans under showet. Høydepunktet under konserten var Beggin, og den nyeste låta Don’t Worry. Ved sistnevnte sang, hoppet RAD-jentene, BAWS rapper Sam, og barnetvkongen Kash inn på scenen. Noe som førte til en sur manager og dårlig stemning backstage. Akk ja.

  Elton John lettet på trykket i kjente store fargerike briller, sittende på en pianokrakk. Festivalområdet var den dagen overfylt av gamle mennesker. Det virker som om Stavernfestivalen ikke helt vet hva slags profil de skal gå for, da tørste mennesker på 50+ og 14 år gamle smårips, koste seg på festivalen sammen. Smart på en måte, så de får opp alkoholsalget og ikke går konkurs sånn som Hove (R.I.P). Eldgamle Elton lagde et forrykende show, for de som brydde seg, og spilte klassikere som Yellow Brick Road og ja, det var den eneste sangen vi kjente igjen. Vi er jo mer Løvenes Konge Can-You-Feel-The-Love-Tonight-fans. Etter showet hans dro alle gamlingene hjem, og det var i utgangspunktet én time venting til neste artist gikk på.

  Som rappere flest, var vår favorittartist A$AP Rocky forsinket med 45 minutter for å være eksakt. Før rapperen gikk på scenen besvimte 20 fjortissjenter, og ble lempet i en hjørne der de satt gråtende under hele konserten. Ved midnatt kom rapperen fra Harlem på. Joviale Rocky hoppet ned fra scenen for å vise kjærlighet til fansen, noe de svarte med å stjele jakken hans. Da ble han sur, hoppet over gjerdet, og fikk den tilbake. Så hoppet han opp på scenen og fortsatte showet med Twelvy, Nast og Ant. Vi fikk kommet oss opp på scenen, og etter en liten stund gikk lyden. Rocky responderte med sure miner og trampet på scenen som en liten unge i trassalderen. Som en god venn og hypeman, hoppet Twelvy ut, og trampet på scenen med ham. Som en freakshow trampet de helt til lyden gikk på og fortsatte showet. Konsertopplevelsen ble for mange ødelagdt av mye surr, men det er ingen tvil om at Pretty Flacko Jodye II aka Rocky, leverte. Med en mix av gamle sanger som Peso, Goldie og Wild For The Night, og de helt ferske hittene LPFJ2 og Holy Ghost, ga han både gamle og nye fans et show som var verdt pengene. Bonus var da vi og en håndfull andre, fikk komme på scenen, og riste rumpa bak den legendariske rapperen. Ja, han fortjener legendestatus.

  Foto& Tekst: RADiculouslife & Alvin Santos(730.no)

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #stavernfestivalen #radiculouslife #junkyardxxxy

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?