RADiculous x by:Larm: Favoritter

  Jentene bak bloggen RADiculous har lenge dekket alle landets festivaler. Er du usikker på hvem du bør se, hvor det skjer og når det begynner har vi laget en enkel guide. Dette er noen av RAD sine favoritter.

  Tekst: Kelly Bricen
  Foto: Nora Angeltveit & Fredrik Hansson

  Cherrie (SE)
  Den svenske rnb-sangeren har en av verdens nydeligste stemmer, og vi skal uten tvil på begge showene. RHMs prinsesse slapp i fjor låta «Tabanja», som fikk enorm støtte i Sverige. I tillegg har hun med kollega Leslie Tay, gjort en deilig remix av «Ingen annan rör mig som du». Dette er vår absolutte by:Larm-favoritt, og en artist du ikke bør gå glipp av!
  Fredag - NRK P3 Sentrum Scene kl. 00.00
  Lørdag – Gamla kl 23.30


  Leslie Tay (SE)
  Fra én svenske til en annen. Leslie Tay er ikke bare en dyktig produsent og låtskriver, men også en fantastisk artist. Den unge rnb-artisten er kanskje mest kjent for «Vems Fel», selv om vår favoritt er «Sofie». I tillegg til å ta over Sverige med storm, har han også gjort et par remixer med blant annet Philip Emilio og Unge Ferrari. Kanskje vi kan få en smakebit.
  Torsdag – Red Bull Music Academy kl. 20.00
  Fredag – Gamla kl. 22.30


  Emilie Ramirez (DK)
  Den unge kule danske artisten har en helt egen stil som skiller seg ut fra alt annet. Hun blander rnb, trap, hip hop, og pop på en helt særegen måte. Stemmen er er en blanding av FKA Twigs, Lana Del Ray og Shakira. Gjør deg selv en tjeneste og hør på EP’n «Grandma Said», og ta turen innom den ene dagen hun opptrer.
  Fredag – Vbar kl. 15.00


  Father (US)
  Den amerikanske rapperen fra Atlanta, er mest kjent for den fete låta «Look At Wrist». Father er relativt ukjent for de fleste, men rappere som A$AP Rocky har offentlig sagt at han er fan av artisten. Fathers nye EP «Who’s Gonna Get F***** First», kommer i Mars.
  Torsdag – Uhørt kl. 23.30
  Fredag – Red Bull Music Academy kl. 02.00


  Michel Dida (SE)
  Enda en svenske fra RHM sin stabel, og enda en artist som er verdt å se. «Höru Mej Bae», hallo, om du hör mej say yay. Dida fikk med seg halve Norge og Sveriges urbane artister på remixen av denne låten. Så mange artister kan ikke ta feil. Fet fyr!
  Torsdag – John Dee kl. 23.00
  Fredag – Red Bull Music Academy kl. 00.00


  Kaveh (NO)
  Det har skjedd mye siden «Snufs», og Kaveh har ikke bare fått et nytt management, men han har også en ny og mer voksen stil. Etter å ha hatt en liten pause, er han tilbake for fullt. Den unge rapperen slapp nylig singelen «I Skyggen», der han synger om det å leve i skyggen, og et par andre ting. Nå skinner sola for den veletablerte artisten, og vi gleder oss til å se showet.
  Lørdag – NRK P3 Sentrum Scene kl. 00.00


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #radiculouslife #bylarm #guide

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?