RELEASE: Adrian Jørgensen - Baby It´s Time

  Han blir inspirert av blant annet Justin Bieber. Nå er Adrian Jørgensen klar med ny singel, EP og MOT-turné.

  Tekst: Mina Helene Knudsen.
  Foto: Daniel Tengs.

  - Jeg våknet en dag og bestemte meg. EP’en min skal ut i mars. Så da samlet jeg gjengen og satte meg et mål. Av og til må man tørre å satse, forteller Jørgensen til Junkyard MAG.

  For ett år siden stod 24-åringen fra Bindalen på scenen under by:Larm. Da var planene hans å jobbe i studio, utvikle seg som artist og skrive låter.

  Nå, ett år senere, slipper han sin EP «Baby It’s Time» med fem ferske låter.

  - Jeg har prøvd å skape et sound preget av RnB med et hint av pop og rock fra 80-tallet. Dette skiller seg nok litt fra den urbane RnB som jeg forbindes med. Det siste året har jeg jobbet med forskjellige folk, produsenter og låtskrivere som utgjør den totale pakka i soundet mitt, forteller han.

  Ble låt av kjærlighetsfeil

  Første singel ut fra EP’en er tittelsporet «Baby It’s Time», en låt som ifølge han selv handler om en feilvurdering fra et tidligere kjærlighetsforhold.

  - Den handler om en feil jeg gjorde i veldig ung alder. Jeg spilte på følelsene til ei jeg var glad i, men som fortjente mye bedre. Som musiker er det jo sånne historier det blir låter av.

  Han forteller videre at musikken og tekstene endrer seg jo eldre han blir. Men én ting er fortsatt det viktigste: Han ønsker at folk skal kjenne seg igjen i musikken.

  - Jeg merker at ting forandrer seg og at jeg kanskje uttrykker meg på en annerledes måte. Likevel er jeg fremdeles veldig «tenåring» av meg, ler han.

  Vil være et godt forbilde

  Den tidligere The Voice-deltakeren og nåværende Junkyard-amassadøren blir musikalsk inspirert av blant annet Justin Bieber. I tillegg er Kurt Nilsen på lista til 24-åringen.

  Når vi snakker om drømmesamarbeid er det verdensstjerna Pharell som står øverst på lista. Nå som EP’en er ute skal han imidlertid på turné med MOT, for andre år på rad.

  - Det å kunne være et forbilde for Norges ungdom, skape gode verdier og gode holdninger er viktig for meg. Og det er nettopp dette MOT gjør, sier han og legger til:

  - Ikke minst er viktig for meg selv. Kanskje en av mine låter eller historier berører noen av ungdommene på veien? Det er nok, det føles bra.
  Følg Adrian på:
  Facebook
  Instagram

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #sweetsktbs #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?