Release: Andrew Ripper - «Chérie» ft. Tbwoy & T Sean

  Sørlands-baserte Andrew Ripper har teamet opp med to av Zambia´s største dancehall artister og byr på den fengende singelen «Chérie».

  Foto: Jan-Erik Gino Mæland

  Diddy Andrew Kaba flyttet sammen med familien sin til Norge som 15-åring og har siden da jobbet målrettet for å følge drømmene sine. I dag er Andrew Ripper blitt et kjent og profilert ansikt på Sørlandet som enten stiller som modell for Umbro eller som motiverer sine 40.000 følgere på Instagram med sin imponerende treningsvilje. Tidligere denne uken signert også den lovende dancehall artisten en singelavtale med Make It Management, som fra før av huser artistene Kholebeatz og 46Simmy.

  Tittelen «Chérie» betyr ”min kjære” og er et fransk ord som vi bruker i Kongo. Takket være min storebror fikk vi til et samarbeid med T Sean og Tbwoy, som er to av Zambia´s største stjerner innen dancehall sjangeren. De likte min positive ”vibe” og de var sultne på å få jobbe med meg. Jeg reiste egentlig først og fremst ned til Zambia for å hjelpe barn der nede med mat og klær i samarbeid med Aquarama og Umbro. Så det var ekstra stort for meg når jeg fikk muligheten gjennom min storebror sitt nettverk til å jobbe med disse to store artistene.

  Det ble noen lange dager der jeg på kvelden og nettene jobbet i studio med T Sean og Tbwoy. Vi fikk produsert to låter som vi ble veldig fornøyde med og «Chérie» både produserte, skrev og spilte vi inn i løpet av bare en natt. Budskapet i låten er kort oppsummert at vi ønsker å hylle alle kvinner til å tenke hvor vakre og unike de er. Kjærligheten har ingen farge. Om du kommer til Afrika som hvit eller svart, så er kjærligheten sterk uansett. Kjærligheten definerer ingen farge.

  Å få reise til Zambia og Kongo har vært min drøm lenge. Jeg ville gi noe tilbake, siden jeg har vært så heldig å få komme til Norge. Jeg har nå etablert organisasjonen Andrew Ripper Organisation som skal hjelpe barn og unge og jeg håper nå at musikksatsingen skal gi meg muligheten til å samle inn flere penger til å gi til de som trenger det mest. - Andrew Ripper

  Hør «Chérie» her:


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #release

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?