Release: Fela feat Lotus - Utholdenhet

  Fela er nå ute med singelen "Utholdenhet" feat sin egen Lotus.

  Felipe "FELA" Orellana Castro er en 28 år gammel hip hop artist fra Haugenstua, men er opprinnelig fra Chile. FELA rapper, og er i tillegg en engasjert ungdomsarbeider som gjennom sitt arbeid og kunnskap innenfor musikk veileder kidsa bort fra gata. Han venter også barn med partner in crime - danser/artisten Lotus.
  Han er veldig inspirert av musikken som kom ut på 90 tallet og er en av norges aller største 2pac tilhengere. Som artist representerer han hip hop kollektivet Break Records, som bla har et tett samarbeid med den prisbelønte rapperen Don Martin. FELAs debut album D.U.R.E vant WiMP sin "Årets hip hop album" i 2012, og i 2013 vant han og Degos Rapvalg-konkurransen, der flere av norges upncoming rappere deltok.
  Han er for tiden aktuell med sin nyeste singel Utholdenhet fra det kommende solo albumet RÅE, som er i sin helhet produsert av Eigil Bertnsen.
  Låten handler om å ha styrke, motivasjon og ikke minst utholdenhet for å drive med musikk og være konstant relevant. Vi gleder oss til å høre mer i tiden som kommer. dette er garantert ikke det siste vi kommer til å høre fra denne kanten.

  Sjekk ut FELA på Soundcolud og Spotify!


  Foto: Noah Williams
  Instagram: @felabreakrec


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #junkmusic #breaknecks #fela #lotus #hiphip #rap #streetwear

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?