Release: Frøder - Air I Need

  Frøders fjerde singel “Air I Need” er hennes mest up-tempo så langt, endelig er den her!

  Tekst: Sony Music Norway
  Foto: Paul Laukli

  Frøder hadde allerede gjort seg bemerket i lengre tid, da hun ble kjent som vokalist og låtskriver på CLMDs internasjonale hit ”The Stockholm Syndrome” i 2013. Hun hadde på det tidspunktet skrevet både for og med flere andre artister, og da den første solosingelen ”Speed Of Sound” kom i 2014 gikk den rett inn på radiolistene. Det samme gjentok seg med både ”Over The Sea” (2014) og ”Keep Forever” (2015).

  Den unge artisten fra Bergen fanger stadig flere med sin sterke, karakteristiske vokal og store låtskrivertalent. Hun er i tillegg både multiinstrumentalist og produsent. Frøders musikalske univers balanserer mellom pop, indie og elektronika, men med en umiskjennelig rocka tilnærming som skiller henne fra artistkollegene.

  Etter å ha blitt valgt ut som Spotify ”Spotlight”-artist i 2015 og strålende konserter både under by:Larm, på TV, turné og i samarbeid med andre artister (CLMD, Lemaitre m.fl) har forventningene bare økt mens Frøder har vært i studio med ny musikk.

  I 2016 slipper Frøder endelig sitt selvtitulerte debutalbum.
  "FRØDER" er resultatet av et sterkt driv, kunstnerisk nysgjerrighet og et sterkt behov for å utforske og eksperimentere. Frøder har tatt kontroll over alle elementene i produksjonen og skapt et album som balanserer mellom det rå og det sensuelle.

  - Låten handler om å nyte noe vi visste var i ferd med å ta slutt. Det var mange sene netter, vi bare nøt øyeblikket, egentlig… Melodien i refrenget var det første som kom, men jeg ville ha noe med trøkk og energi, så jeg skrev ”Air I Need”. – Frøder

  Følg henne på facebook - HER!

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #frøder #release #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?