Release: Kholebeatz x Gangsta Boo x Joddski x Klish – "Moving Slow"

  Etter et travelt fjorår, med samarbeider med OnklP, Lil Wyte, Dipset, Jim Jones, Oral Bee og mange flere, er Kholebeatz endelig klar med årets første singel: "Moving Slow". Låta gjestes av legendariske Gangsta Boo fra Three 6 Mafia, Memphis-rapperen La Chat, Joddski fra Tungtvann og Klish.


  Med andre ord så møter Sørstatenes hardeste gangstadronninger de feteste rapperne fra Nord Norge! Resultatet? En hardkokt banger!

  Kholebeatz selv beskriver det uvanlige samarbeidet på følgende måte:
  - I fjor samlet jeg OnklP, Joddski og Lil Wyte fra Memphis på en og samme låt, og responsen har vært sykt bra. Jeg digger å blande amerikanske rappere med mine norske favoritter, så hvorfor ikke gjenta det i år? "Moving Slow" er en mørk trap-banger som kommer til å gå hjem hos Three 6 Mafia-fans, og ikke minst de som digger Nord Norges store stoltheter: Joddski og Klish aka Dumm Dumm Boyz.

  Fan siden 90-tallet

  Joddski sier at han har vært fan av Gangsta Boo fra Three 6 Mafia siden det tidlige 90-tall.
  - Bodø var folk litt mer åpne enn mange andre steder i Norge -som ofte var veldig New York-sentriske på 90-tallet når det kom til rap. Three Six Mafia fra Sørstatene var noe helt nytt når det kom og det er sykt fett å se at denne typen rap nå er blitt normen via rappere som Asap Rocky. Gangsta Boo er kanskje den hyggeligste rapperen jeg har pratet med, og en av de mest undervurderte kvinnelige rapperne ever!

  Klish vil også trekke fram Memphis-rapperen La Chat, som han selv er blodfan av.

  - Det er megastas å være med på denne låta. Gangsta Boo og La Chat er noen store favoritter for min del. Jeg vil også benytte anlendinga til å si noe til mine haters: Jeg er helt enig med dere.

  Videre kan Kholebeatz røpe at han har flere prosjekter i ilden: Nytt album med Oral Bee, nye låter med Joddski, og ikke minst mixtapen "Khole On The Track", som slippes før sommeren med et tonn med fete gjesteartister, både fra inn- og utland.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?