Release: Oscar Blesson - Watch The Boy Grow!

  Den straks 20 årige Holmlia gutten Oscar Blesson er i ferd med å skaffe seg et navn som Norges neste store rap håp.

  Etter at Blesson for alvor begynte å jobbe med Tee Productions i 2014 har hanhastet seg langsomt; Debuten kom i form av mixtapen “Look What I Lost” - hvorav flere av låtene fikk fokus på bl.a. Nrk P3. Oscar har også medvirket på låter av Tommy Tee samt har rukket å spille inn låter til TTee´s kommende BBB2 album. OG hans debut EP er ferdig innspillt. All in a years work.

  Her er første smak fra EP´en - en meget personlig låt hvor poengene er mange og tildels fragmenterte, det hele fremført med en 200-million € flow.

  Blesson nevner bl.a. “Oslo på nattestid” når han blir spurt om hvor inspirasjonen tillåta kommer fra, og han forteller om en tidsperiode med kombinasjonen avskolegang og EP kreering. Kortsiktige resultater inkluderte lite søvn og til tider bekymrede foreldre. På lengre sikt er aspirasjonene av det store slaget, og nå som artium´en er innabords får musikk karrieren et mer helhetlig fokus.

  EP´en Soundtrack To The Life” er i mix og skal ut i januar. EP´en er i sin helhet produsert av Tommy Tee som har dette å si om inspilingsprosessen;
  “Jeg hadde hatt sporadisk kontakt med Oskar i et drøyt år før vi begynte å gjøre musikk sammen. Da vi først kom igang i studio fant vi kjapt tonen, og Oscar ga meg hauger av inpirasjon til å skape en musikalsk verden hvor Blesson kunne briljere - spytte, men også lage låter. WTBG var et helt naturlig valg som første single - den hinter til følelsen på EP´en musikalsk - og tekstmessig gir den et unikt innblikk i hodet til en ung Oslo rapper med store ambisjoner og ferdigheter som mer enn matcher.”

  Den delikate videoen til låta er innspilt i skoger i og i utkanten av Oslo en relativ kald høstdag. Noah Løchting Williams - best kjent som en av Oslo´s nye spennende fotografer, gjør sin regidebut med denne videoen. Har får god bistand av videofotograf og editor Gustav Stegfors. Sistnevnte er et navn som for tiden gjør seg bemerket på den svenske musikkscenen. Dette tospannet har allerede videoen til Blesson´s neste single godt plassert i en harddisk i Sverige et sted.

  Noah Løchting Williams har også en miniutstilling på Dattera Til Hagen i forbindelse med Tommy Tirsdag [et prisbelønnet klubb konsept med bl.a Tommy Tee og Kenny Bong]. Williams vil selge et knippe med eksklusive prints av bilder tatt under videoinnspillingen.
  Oscar Blesson skal framføre et par låter fra EP´en på samme arrangement den 22. desember.

  [credits] Oscar Blesson
  “Watch The Boy Grow”

  Produsert og mixet av Tommy Tee
  Background vox: Loudmouf Choir
  Mastret av Chris Sansom
  Cover foto: Noah Løchting Williams noahlwilliams.com
  Video regi: Noah Løchting Williams noahlwilliams.com
  Video edits og kamera: Gustav Stegfors gustavstegfors.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #noahlwilliams #oscarblesson

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?