Release: Rex - EP High on Life!

  The lesson life thought me, is get back on your feet when it gets ugly, cos champions never give up, we ain´t tryna get lucky"

  Etter å ha sluppet flere singler er REX klar med sin nye EP “High on Life”. For første gang i sin karriere står Rex nå på egne ben og med eget plateselskap, og han har lagt ned mye arbeid i det som nå er blitt til en stilsikker samling hip hop/pop-låter. Den 24 år gamle Oslo-gutten håper på god mottakelse her hjemme, samtidig som han parallelt jobber videre med karrieren i sitt opprinnelsesland Nigeria, hvor han er blitt veldig populær.

  High On Life
  Det er første låten jeg skrev til EP´n og jeg var heldig og fikk med Stian a.k.a Ne-yo a.k.a Sam Smith til å legge vokaler på den. Jeg tror låta sier seg selv egentlig, er du ikke høy på noe annet så er du vel High On Life? Når det gjelder videoen valgte vi å gå for det kunstneriske. Jeg følte at noe artsy ville kle denne låta og når vi dro til København for å skyte fant vi noen kule locations og ikke minst kule klær fra Junkyard!

  Out Of Love
  Out Of Love: Første singelen sluppet fra EP´n. Den er sommerlig, fengende og med brutal ærlighet i teksten. Mange mener denne tracken burde vært større enn det den er nå og jeg er enig! Så langt er låten streamet over 280,000 ganger på spotify.

  Make You Believe
  Make You Believe er en energibombe av en låt, om jeg skal si det selv. Jeg ønsker å spre glede og motivere folk med en låt som går imot det vi alle kjenner til her i Norge, nemlig "Janteloven". Samtidig er den rytmisk og en all round feel good låt med afrikanske vibber. En banger som forhåpentligvis gjør at du holder varmen langt utover høsten!” Musikkvideoen rundet 60,000 visninger på 2 uker.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #rex #junkmusic. #release

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?