Release: Young Cisto - Rectangle Video

  Young Cisto er en 22 år gammel rapper med røtter i Ghana, født og oppvokst i Modena i Italia før han flyttet til Norge som tenåring til Grorud i Oslo.

  Forrige uke slapp han squad-anthemet "Rectangle", og mandag var også videoen til låta her via 730.no. Videoen som er produsert av 4080-Deaddog Management og filmet og regissert av Patrik Oldenborg ble til i en ærverdig bygård på Frogner i Oslo.
  "Rectangle" handler om vennskap, den ugjennomtrengelig enheten squaden utgjør, og Young Cisto har fått med seg flere av "brødrene" i videoen. I klær fra Junkyards XX/XY kolleksjon viser han i noen dansesekvenser hvor kontroll over kroppen, og avslører at det var gjennom dansen han kom inn i musikken.

  "Jeg pleide å se på YouTube-klipp av Michael Jackson og sånt, så øvde jeg inn de moves jeg likte. Etter en stund meldte jeg meg på noen talentkonkurranser og da merket jeg fort at det var dette jeg ville drive med;Jeg ville være entertainer og artist. Så jeg begynte rappe, og med inspirasjon fra 50Cent, Big Sean,2Pac, Kendric, Biggie og Lill Wayne bygget jeg meg min egen stil og sound."

  Young Cisto er opptatt av stil, noe annet hadde vært rart når han er oppvokst i Italia. Som han sier selv.
  "Da jeg var yngre var jeg skikkelig "snill gutt" med skjorta nedi buksa og greier, men etter hvert som jeg ble eldre og begynte å jobbe med musikken ble jeg mer Hip-Hop i klesstilen også.
  Jeg tenker man kan holde det ganske enkelt og allikevel være fresh. Det handler om hvordan du bærer deg selv. Ta for eksempel Lill Wayne;
  han bruker ofte plaine, svarte bukser, nice skjorte eller en plain Tee, også capsen. Det er enkelt, ikke så flashy,når du har den rette selvtilliten og utstrålingen så ser det meste bra ut. Selv har jeg en forkjærlighet for freshe skjorter og T's, det er blikkfanget ved antrekket. Du kommer langt med en fet skjorte."

  Klærne Young Cisto fikk av Junkyard til videoen satt han sammen som en hommage til Old Skool pop-lockers, en klassisk stripet T-skjorte, Roni, ellers stilrent i svarte Brandon joggers, og Jay zip-hoodie.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?