Recap: Slottsfjell by RADiculouslife PT.1

  Fredag: Slottsfjell imponerer!

  Nå som Hove ikke lenger er med oss, var forventningene ekstra høye til de andre av årets festivaler. Lineupen har vært sliten og tynn på de fleste steder. Stavernfestivalen fikk vist seg som den nye hip-hop og urbane kongen, mens Slottsfjell ikke imponerer like stort. Skuffende var det i hvert fall ikke, for artistene imponerte, og som vanlig gikk Kastellnatt ned (positivt ment).

  Joey Bada$$
  For ett år siden hadde han en konsert på Sawol for 300 stykker (+ Øya da), i år sto han på en scene og spilte for 8000+. Det er ingen tvil om at den unge rapperen har kommet en lang vei på kort tid. Mange fikk øynene opp for Bada$$ da han var med i 1 Train med A$AP Rocky, og har siden den tid vokst som artist. Fanskaren har blitt større, kritikere har blitt til tilhengere, og høvdingene i gamet har invitert guttungen inn på lekeplassen, på ordentlig. Musikken er tung og hard. Bassen vibrerer over hele plassen og ut til crowden. Man skulle ikke tro dette var musikk for den alminnelige norske festivalgåer, men alle hendene var i været under Teach Me og Paper Trail$, og kom ikke ned før han dyttet to groupies bak scenen og takket for seg. Han er absolutt verdt å se live, da det gir mer enn å høre på albumene.

  Cashmere Cat
  Hyped etter Joey, tuslet vi nedover baken til en mindre scene. Kasjmir katten skulle på om litt, og uten noen store forventninger sto vi å ventet. En liten tynn hvit gutt går bak en DJ-booth og vrir på noen knapper. Noen fjortisjenter hyler og kriker. Konserten er i gang. Arif, Unge Ferrari og resten av Nora Collective twerket, imens vi prøvde å lage mosh pit. Adorn med Ariana Grande bumber høyt, og vi roper med. Det ser ut som Cashmere Cat aldri har tatt ett skritt utenfor gutterommet, men han vet å lage liv. Remixer av Party Girls, Do You,
  773 Love og diverse andre låter lager en uklanderlig stemning. Til og med gutta til Joey snek seg bort til scenen for å ta seg en titt.

  OnklP & De Fjerne Slektningene
  Etter fløtepusen aka kasjmir katten spilte gladlåter, var det tid for game OnklP & De Fjerne Slektningene. Styggen på ryggen er og forblir deres beste låt. Konserten var ikke alles kopp med te, men hvem bryr seg vel om det. OnklP var avslappet og rolig som vanlig, og det var gøy å se han på en stor scene med band. En oppgradering av showet på Hove i fjor. Det kuleste under konserten var kanskje da de kjørte på med Noia fra 2005, som og er OnklPs storhetstid.

  Foto & Tekst - RADiculouslife

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #slottsfjell #radiculouslife #junkyardmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?