Recap: Slottsfjell by RADiculouslife PT.2

  Lørdag: Ingen fakker med Arif!

  Arif
  For én uke siden skrev vi at Arif er Norges beste artist, og denne konserten ga alle tvilere et slag i trynet. At en så liten mann kan fylle en så stor scene alene, og i tillegg ha med publikum fra start til slutt, er beundringsverdig. Drit i Ottar og andre kjedelige mennesker som ikke forstår seg på kunstnerisk frihet, Arif hadde definitivt Slottsfjells råeste sceneopptreden. Selv om scenografien var veldig lik A$AP Rockys under turneen i 2013, skal vi la den passere og bare fortsette og applaudere. Den unge spilleren har kvaliteter som tilhører en større scene enn i Norge, og på slutten av showet hoppet han av scenen og hilste på fansen. Når du har folk som besvimer for deg, da har du gjort det. ”Å si noe annet er fakka. Dere er Lion Kings Mufasa.”

  Lorentz
  Vi vet ikke om det er midtskillen, den slaskete stilen eller overdreven bruk av autotune som er verst, men alt funker på en rar måte bra sammen. Lorentz fikk vist seg for det norske publikummet tidligere i år under by:Larm, og ga mersmak. Det virker ikke som om svensken er særlig sugen på å stå på scenen, eller ha menneskelig kontakt i det hele tatt, men ha leverer kuler på kuler under hele konserten. Det er irriterende at ikke flere tok turen innom konserten, men det ga mye danseplass til de med bra musikksmak. Robyn Fenty, Allt från mig og The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid ble utført med kjærlighet (og midskill), men han helt kaka da han spilte Där dit vinden kommer hele to ganger! Om du ikke har hørt om karen før, finnes det flere steder på Internett der man du vet, kan høre på sanger gratis…

  Ellie Goulding
  Etter å ha forlatt konserten til Lorentz med en god følelse i kroppen, var tiden inne for Ellie fuckings Goulding. Grunnen til den fiendtlige tonen er fordi vi hadde en lite uhyggelig møte med henne i fjor på Hovefestivalen. For å oppsummere – hun er lite elskverdig (les mer om møte med Ellie og Chance The Rapper på bloggen). Du vet det sårer egoet å si at hun leverte, når vi i ett år har skrudd av radioen hver gang Burn kommer på. Ellie så fin og fresh ut, scenografien var kul, og hun var også egentlig kul da hun fulgte i Justin Biebers fotspor, og viste trommeferdighetene sine til publikum. You go girl! Live hørtes det bedre ut enn noe vi så vidt har hørt på radioen, men det kan også skylles dritflinke korister. Men seriøst, alt hat til side – terningkast 4.

  Foto & Tekst - RADiculouslife

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #slottsfjell #radiculouslife #junkyardmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?