Topp 5 artister @ by:Larm by Joakim Throndsen

  Nok en gang er det tid for by:Larm i Oslo ,og Junkyard er selvfølgelig med som samarbeidspartner.

  Festivalen som tar for seg noen av de mest spennende nordiske artistene går av stablen nå på onsdag, og byr på over 100 forskjellige små og store artister på over 20 forskjellige spillesteder. Vår mann på Rockefeller, bookingansvarlig Joakim Throndsen (Joakim er i tillegg en habil fotograf & skribent, dyktig dj, ihuga sykkelentusiast og dedikert friluftsmenneske) brekker festivalen ned så du enkelt kan plukke fra øverste hylle hvilke 5 av de over 100 artistene du absolutt må få med deg dette året.

  Litt info om festivalen:
  I år vil by:Larm invitere til folkefest på Youngstorget, og på dagtid vil uteområdet være åpent for alle, selv de uten festivalpass. På Youngstorget blir det et fantastisk opplegg med både foodtrucks, og en egen drikkeservering som byr på varme bålpanner, pølser, popcorn og DJs. Området rundt Youngstorget blir pent dekorert med våre kunstverk.
  by:Larms fargerike teip vil strekke seg gjennom hele Torggata, og bort til Vulkan, hvor seminarene finner sted i år. by:Larm har også inngått samarbeid med en hel haug med restauranter i området, som gir eksklusive tilbud til festivaldeltakerne.

  Aurora:
  Artisten det er knyttet aller mest forventninger til i år er uten tvil Aurora. Hun har trollbundet hele landet med sin utrolig vakre stemme og uttrykk som får selv voksne menn til å feller tårer. Aurora spilte også under fjorårets festival og Dagbladet trillet da terningkast 6 og kalte henne for “den nye Susanne Sundfør”. Låtene har et stort lydbilde, men er likevel enkle og skjøre. Om du liker band som Highasakite, Emilie Nicholas eller Susanne Sundfør er dette helt klart artisten for deg. Merk våre ord - hun her kommer du til å høre MYE om i tiden fremover.
  *Aurora spiller på Sentrum Scene fredag 6. mars.


  Kakkmaddafakka:
  Bergensbandet har lenge vært et fenomen utenfor landegrensene og har høstet enorm suksess i land som Tyskland, Italia og Holland. Nå er de endelig bestemt på å satse i moderlandet også, og det med god grunn. Da bandet gjestet Rockefeller sist solgte de like greit helt ut. Med et energisk sceneshow, utrolig fengende låter og backing av kanskje norges råeste kor, “kakkmaddachoir”, leverer de gang på gang. Gå ikke glipp av dem under årets by:Larm.
  *Kakkamaddafakka spiller i P3 teltet lørdag 7.mars.

  Ivan Ave:
  Norges nye hip hop prins. Ingen har en flow som Ave og det er ikke uten grunn at han allerede har fått en massiv snakkis i forkant av festivalen. Med EPen “Low James” som kom ut på høsten i fjor, markerte han seg som norges svar på Common. Hans kjærlighet til neosoulen, blandet med en god dose hip hop og jazz, kommer tydelig frem i uttrykket. Se opp for han her - 2015 kommer til å bli hans år. 100% sikkert!
  *Ivan Ave spiller på P3 scenen torsdag 5. mars og på Gamla lørdag 7.mars

  André Bratten:
  Også omtalt som “den nye store norske musikkeksporten”. Bratten kan fort sammenliknes med artister som Todd Terje, Lindstrøm og Vinny Villbass for å nevne noen. Hans album “Be a Man you ant” kom ut i 2013 og siden da har det bare gått en vei for den talentfulle elektroinka-artisten. Den ekstremt talentfulle Bratten er et must å få med seg under årets festival - hvem vet om det blir siste gang en kan oppleve ham på en så liten scene.
  *Andre Bratten spiller på Red Bull scenen torsdag 5. mars.

  OMVR:
  OMVR er kanskje det mest spennende vi har hørt på lenge. Blandingen av elektro og soul har gjort ham til en av de det er knyttet størst forventniger til under årets by:Larm. OMVR er allerde signert til Universal og med sitt utypiske norske uttrykk skal du ikke se bort fra at han fort kan følge i Nico&Vince sine forspor. Det forventes store ting av denne mannen!
  *OMVR spiller på John Dee torsdag 5. mars og i P3 teltet lørdag 7.mars.  Foto fra: by:Larm
  Tekst skrevet av: Joakim Throndsen


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #bylarm #oslo #festival. #junkmusic. #ivanave #aurora #kakkamaddafakka #andrebratten #OMVR

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?