The Tove Lo Collection

  Tove Lo har allerede sjarmert verden med hits som Habits, Not on drugs, Love Ballade og Out of my mind. Nå viser hun et helt nytt talent og slipper sin egen festivalkolleksjon for Junkyard.

  Klærne i den festivalinspirerte kolleksjonen er klær som Tove selv liker å kle seg i - jeansjakker, shorts, t-skjorter med print, utringede singleter og oversized t-skjorter.

  "Når man har på seg klær fra min kolleksjon skal man kjenne seg bekvem og fin på samme tid, alt skal sitte fint og fungere i alle situasjoner. Og det skal heller ikke koste skjorta, man skal ha råd til å miste klær" sier Tove selv.

  Inspirasjonen til kolleksjonen har Tove fått fra sine egne opplevelser. Sene netter i studio, ulykkelig kjærlighet, turneer og festivalkvelder som aldri tar slutt finnes med i plaggenes historie. Akkurat på samme måte som når hun skaper sine låter.

  "Det er superkult å få gjøre en kolleksjon med Tove. Hun er en kul jente, vi liker musikken og hennes skjønne stil. Noen av hennes fete tekster har blitt print, og det er som om tekstene var laget for å trykkes på klær" forteller Kristina Sjögren, designansvarlig for Junkyard XX-XY.

  Totalt består Tove Lo- kolleksjonen av 10 unike plagg som selges eksklusivt hos junkyard.

  Tags: #junkyardxx-xy #tovelo #music

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?