Travel Inspo: Kjærlighet i Ericeira?

  Du kjenner den igjen, den lille voksende følelsen. Den starter i tærne og beveger seg oppover og river deg ned i noe stort og uforklarlig. Det blir altoppslukende og det gjør vondt og det er godt på samme tid. Det er forelskelse og jeg tror jeg er forelsket. Endelig kunne jeg møte min kjærlighet igjen, denne gangen i Portugal.

  Tekst/Foto: Ane Gyllstrøm

  Sammen med Lapoint satte jeg kursen mot solskinn og strender. Der, blant småstein dekket av støv og tørre planter som stakk på tærne, der lå Ericeira. Hele kroppen lengtet. Endelig, oss to igjen. Bølgen og jeg. Jeg hadde lengtet, det var så lenge siden vi hadde møtt hverandre sist. Jeg lente pannen mot ruten på bussen, lukket øynene og drømte meg bort.

  Som i alle forhold møter man på hindringer som gjør deg forbannet og utmattet og du lurer på hva faen du egentlig driver med. Iskalde tær og blåfrosne lepper. Første bølge, faceplant rett i brettet. Andre bølge, nosedive. Tredje bølge, trapped i beach break og forslått halebein. Jeg bannet, skrek og hamret løs med knyttede never på vannoverflaten. Jeg hatet deg da, Bølgen.

  Med armer så slitne som spagettistropper og snørr hengende ned fra haken satte jeg i gang den gode gamle blodpumpa en siste gang og staket meg gjennom bølgene med seige tak. Jeg skulle ikke gi opp, jeg skulle ha den siste bølgen om det så tok liv av meg. Så kom den mot meg og jeg visste vi var en match allerede da. Det var kjærlighet ved første blikk. Den tok meg med inn til land og takket pent for seg da den leverte meg på stranden. Da var det greit, da var jeg lykkelig. Det var kjærlighet.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #travelinspo

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?