Travel Inspo by Marte Karlsen Sando

  Hva er planene for sommeren? Kanskje du har lyst å pakke sekken og utforske verden? Her har du noen tips fra den reiseglade modellen Marte Karlsen Sando.

  Sri Lanka
  Sri Lanka stod til forventningene. Det er et utrolig fint sted å reise til og du kan oppleve mye. Herlige mennesker, vakker natur, tropisk klima, bra surf, mye ris og curry i ulike former og et rikt dyreliv. Sri Lanka er en tropisk øy og byr på noen vanvittige vakre solnedganger.
  Bildene er tatt langs sørvest kysten av Sri Lanka.

  Bali
  Bali er et sted som ligger mitt hjerte nær. Etter min fjerde tur ned dit og etter å ha bodd der i fire måneder, går jeg ikke lei. Menneskene og kulturen i Bali er utrolig spennende og må oppleves! Bali har det meste og du får opplevd utrolig mye på kort tid, men som mange andre steder føler du at du aldri rekker å oppleve alt det fine Bali har å by på.
  Bildene er tatt sør på Bali.

  Australia
  Australia er et land man må besøke! Dette landet byr på så utrolig mye spennende, og man rekker ikke oppleve alt på en tur. Sydney er en fantastisk fin by, spesielt burde man ta turen til Bondi beach. Gold coast var i mine øyne en stor favoritt med sine sjarmerende byer oppover langs den vakre kysten. Ikke minst må man oppleve å campe og kjøre bil på de lange store strendene!
  Bildene er tatt i Sydney og rundt om i Gold Coast.

  Fiji
  Fiji - ditt andre hjem. Fiji kan bare beskrives med et ord: Fantastisk! Dette er et sted jeg ønsker og anbefaler alle å oppleve. Ikke får du bare oppleve paradis i form av vakre strender og vakre øyer, men du får opplevd en kultur og et folkeslag du ikke kan finne noe annet sted. Aldri har jeg følt meg mer velkommen og ivaretatt av så vakre og glade mennesker.
  Bildene er tatt på Mamanuca Islands, Fiji

  LA
  LA er en by du ikke blir lei. Byen har mye å by på og det er alltid mye spennende som skjer. Venice er et av mine favorittsteder i LA, dette fordi det blomstrer av liv og kreativitet, og det er så mange forskjellige mennesker på et og samme sted. Man blir fort glad i LA. Jeg var også innom Las Vegas og San Diego, noe jeg også vil anbefale! Jeg lengter allerede etter å dra tilbake til byen, og oppleve resten av California.
  Bildene er tatt i LA, de fleste fra Venice.

  Tekst / Foto: Marte Karlsen Sando

  RELATED PRODUCTS

  -70 % Jeans - Cara boyfriend
  JUNKYARD XX-XY
  KR 150 KR 499
  Shorts - Misty patch
  JUNKYARD XX-XY
  KR 399
  -70 % Shorts - Misty high waist
  JUNKYARD XX-XY
  KR 120 KR 399
  -70 % Kjole - Dahlia
  JUNKYARD XX-XY
  KR 105 KR 349
  -70 % T-Skjorte - Betty turtle neck
  JUNKYARD XX-XY
  KR 60 KR 199
  -40 % Hatt - Lisa Lefty Fila
  FILA
  KR 149 KR 249
  -70 % Veske - Corey
  JUNKYARD XX-XY
  KR 60 KR 199
  Jeans - Clara
  JUNKYARD XX-XY
  KR 399
  -60 % Cardigan - Baez Kimono
  JUNKYARD XX-XY
  KR 200 KR 499
  -40 % Kjole - Joan
  JUNKYARD XX-XY
  KR 239 KR 399
  -60 % Solbriller - Clubber
  JUNKYARD XX-XY
  KR 80 KR 199

  Tags: #junkyardxxxy #travel #inpo #fiji #srilanka #australia #bali #usa

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?