Ty Dolla $ign x Krept & Konan @Sentrum Scene

  Onsdag 27. april får Oslo storlått besøk fra både Los Angeles og London i form av Ty Dolla $ign og Krept & Konan.

  Tekst: Kelly Bricen

  Los Angeles har i mange år vært med på å forme noen av historiens mest suksessfulle artister. Det er byen der stjerner blir skapt og legender lever for evig. En fyr som tilfeldigvis kommer derfra, og tilfeldigvis en av nåtidens største artister, kommer helt tilfeldig til Oslo i morgen.

  Tyrone William Griffin Jr. bedre kjent under artistnavnet Ty Dolla $ign, slapp i fjor det kritikerroste albumet «Free TC». Viktigere enn ros fra noen snevre kritikere er at albumet, mannen, og artisten Ty$ har gjort enorm suksess verden over. Kanskje det er de blå øynene eller det kule håret, men folk elsker å elske ham. På det sistnevnte albumet har han fått med seg alt som kan krype og gå av aktuelle artister, noe som skaper en unik sound. Du har alt fra rolige låter med solide gitarriffer i «Solid» med rnb-far Babyface, og turn up låter som «Blasé» med Future og Rae Sremmurd. Dette er kun noen av de 24 atistene som har gjort en feature på albumet.

  Med seg til Oslo tar han også med seg den britiske hip hop-duoen Krept & Konan, mest kjent for låta «Freak Of The Week», som i og for seg er en solid banger.
  Med mindre du har lyst til å gå glipp av sensasjonelt bra musikkopplevelse, anbefales på det høyeste og ta en tur innom Sentrum Scene for å få med seg gutta live. Det anbefales også for alle gutter som er i et forhold å dra dit med dama, just saying. Blue eyes.

  Er du ikke kjent med Ty$, har jeg plukket ut noen låter det er verdt å få med seg (og som han garantert kommer til å fremføre):


  Kjøp billetter HER!

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #tornadobooking #kellybricen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?