Ty Dolla $ign x Krept & Konan @Sentrum Scene

  Onsdag 27. april får Oslo storlått besøk fra både Los Angeles og London i form av Ty Dolla $ign og Krept & Konan.

  Tekst: Kelly Bricen

  Los Angeles har i mange år vært med på å forme noen av historiens mest suksessfulle artister. Det er byen der stjerner blir skapt og legender lever for evig. En fyr som tilfeldigvis kommer derfra, og tilfeldigvis en av nåtidens største artister, kommer helt tilfeldig til Oslo i morgen.

  Tyrone William Griffin Jr. bedre kjent under artistnavnet Ty Dolla $ign, slapp i fjor det kritikerroste albumet «Free TC». Viktigere enn ros fra noen snevre kritikere er at albumet, mannen, og artisten Ty$ har gjort enorm suksess verden over. Kanskje det er de blå øynene eller det kule håret, men folk elsker å elske ham. På det sistnevnte albumet har han fått med seg alt som kan krype og gå av aktuelle artister, noe som skaper en unik sound. Du har alt fra rolige låter med solide gitarriffer i «Solid» med rnb-far Babyface, og turn up låter som «Blasé» med Future og Rae Sremmurd. Dette er kun noen av de 24 atistene som har gjort en feature på albumet.

  Med seg til Oslo tar han også med seg den britiske hip hop-duoen Krept & Konan, mest kjent for låta «Freak Of The Week», som i og for seg er en solid banger.
  Med mindre du har lyst til å gå glipp av sensasjonelt bra musikkopplevelse, anbefales på det høyeste og ta en tur innom Sentrum Scene for å få med seg gutta live. Det anbefales også for alle gutter som er i et forhold å dra dit med dama, just saying. Blue eyes.

  Er du ikke kjent med Ty$, har jeg plukket ut noen låter det er verdt å få med seg (og som han garantert kommer til å fremføre):


  Kjøp billetter HER!

  RELATED PRODUCTS

  -50 % Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 350 KR 699
  -60 % Hoodie - Crash Fila
  FILA
  KR 320 KR 799
  -50 % Topp - Nena Halter Fila
  FILA
  KR 200 KR 399
  -40 % Bukse - Wham Fila
  FILA
  KR 419 KR 699
  -50 % Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 350 KR 699
  -50 % Zip Crew - Common Fila
  FILA
  KR 400 KR 799
  -40 % Genser - Chicago Fila
  FILA
  KR 479 KR 799
  -60 % T-Skjorte - Smith Fila
  FILA
  KR 160 KR 399

  Tags: #junkmusic #tornadobooking #kellybricen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?