Ulvetid!

  Pop the trunk! Om 2 uker smeller det på Rockefeller når Yelawolf igjen setter fyr på hovedstaden!

  Tekst: Joakim Throndsen
  Foto: Noah L. Williams

  Om snaue 2 uker gjester norgesvennen Yelawolf storstua Rockefeller i Oslo. Den hvite og tungt tatoverte sørstatsrapperens ga ut sitt debutalbum allerede i 2005, men det var først med mixtapen "Trunk Music" i 2009 han virkelig markerte seg som en kommende rapstjerne. Selveste Eminem signerte han til Shady Records, og i 2011 kom debutalbumet "Radioactive" som blant annet XXL kåret til en av sine "Topp 11 Freshman 2011” samme år.

  I 2015 slapp ringreven fra Alamaba nok et fantastisk album, "Love Story", hvor han igjen beviste at han er en av de mest interessante karakterene i rapsumpen. Et rootsy, country-farget rap/ rock album som var fylt til randen med sterke tekster og tunge beats. Hitlåtene "Till It’s Gone" og ”Best Friend”, sistnevnte hvor Eminem selv dropper heftige bars, ble begge massive hits både i USA og her hjemme, og nå er han aktuell med låta ”Out of controll” fra hans kommende album.

  Navn som J.U.S.T.I.C.E, ASAP Rocky, Mystikal og Killer Mike er bare noen av stjerne han allerede har rukket å samarbeide med (ved siden av Eminem selvfølgelig) og konsertene fra både Vulkan og X-games har allerede fått legendestatus i Oslo. Livemessig leverer han gang på gang et forrykende liveshow hvor ingen ting holdes tilbake og sist gang han besøkte Oslo ga Musikknyheter konserten hans hele 9/10 og kalte den for ”En overbevisende maktdemonstrasjon”.

  Det ligger med andre ord ann til å bli en vanvittig sørstatsfest på Rockefeller den 15. juni. NB få bill igjen! Kjøp HER!


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #yelawolf #rockefeller #joakimthrondsen #junkmusic #tornadobooking

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?