Travel dame med store drømmer

  JUNKYARD XX-XY ambassadør Malin Seline Strandberg, kjent fra blant annet The Voice, er nå klar for å gi ut sin første singel.

  Etter å ha imponerte både dommerpanel og publikumseere stort for en liten tid tilbake, har ungjenta fra Hemsedal virkelig blitt lagt merke til, og er i ferd med å komme et skritt nærmere musikkdrømmen – å gå internasjonalt. I løpet av sommer og sein høsten har bortimot
  30 konserter blitt holdt rundt om i landet. Den siste tiden har gått til jevnlige studiobesøk i Oslo, skrive nytt materiale og innspilling av 3 ferske låter som kommer ut i nærmeste fremtid. Malin har selv skrevet langt over 200 låter som hun knapt klarer å vente med å få publisert. Samtlige låter er på engelsk og musikksjangeren kategoriseres i gata som alternativ elektronisk-pop.

  Den Hemsedalsbaserte jenta trives godt i fjellheimen og er en ivrig snowboardkjører, på stadig jakt etter å lære seg nye triks i parken, samt få «first track» i fresh pudder. Musikken følger med uansett hva hun gjør, og er en motivator for å dra ekstra på når grensene skal sprenges på snowboard. Inspirasjon til låtskrivingen finner Malin i fjellet, helst på en fjelltopp hvor de indre tankene kan få leke seg i en kreativ prosess omringet av idylliske omgivelser og snødekte fjell.

  Malin har vært JUNKYARD XX-XY ambassadør i over et år og er også en ekte halling. Vi er stolte av å ha Malin i junkyardfamilien og ønsker den talentfulle livsnyteren lykke til videre med å oppnå drømmen som internasjonal artist. Har du ikke hørt Malin synge enda? Da har du noe å glede deg til. Følg med i tiden som kommer!  Related products

  -70 % Leggings - Tina Block
  JUNKYARD XX-XY
  KR 75 KR 249
  -40 % Tank Top - Layer
  JUNKYARD XX-XY
  KR 107 KR 179
  -60 % Zip Crew - Shield
  JUNKYARD XX-XY
  KR 180 KR 449
  -79 % Jakke - Lindy
  JUNKYARD XX-XY
  KR 150 KR 699

  Tags: #junkyardxxxy #upncoming #hemsedal #malinselinestrandberg #newsingle

  What's hot?

  Pastel Camo by adidas Originals

  The new Hu Holiday collection by Pharrell and adidas Originals

  Logg inn

  Logg inn med Facebook
  Eller
  Glemt passord?
  Har du ingen konto? Lag en ny!