Travel dame med store drømmer

  JUNKYARD XX-XY ambassadør Malin Seline Strandberg, kjent fra blant annet The Voice, er nå klar for å gi ut sin første singel.

  Etter å ha imponerte både dommerpanel og publikumseere stort for en liten tid tilbake, har ungjenta fra Hemsedal virkelig blitt lagt merke til, og er i ferd med å komme et skritt nærmere musikkdrømmen – å gå internasjonalt. I løpet av sommer og sein høsten har bortimot
  30 konserter blitt holdt rundt om i landet. Den siste tiden har gått til jevnlige studiobesøk i Oslo, skrive nytt materiale og innspilling av 3 ferske låter som kommer ut i nærmeste fremtid. Malin har selv skrevet langt over 200 låter som hun knapt klarer å vente med å få publisert. Samtlige låter er på engelsk og musikksjangeren kategoriseres i gata som alternativ elektronisk-pop.

  Den Hemsedalsbaserte jenta trives godt i fjellheimen og er en ivrig snowboardkjører, på stadig jakt etter å lære seg nye triks i parken, samt få «first track» i fresh pudder. Musikken følger med uansett hva hun gjør, og er en motivator for å dra ekstra på når grensene skal sprenges på snowboard. Inspirasjon til låtskrivingen finner Malin i fjellet, helst på en fjelltopp hvor de indre tankene kan få leke seg i en kreativ prosess omringet av idylliske omgivelser og snødekte fjell.

  Malin har vært JUNKYARD XX-XY ambassadør i over et år og er også en ekte halling. Vi er stolte av å ha Malin i junkyardfamilien og ønsker den talentfulle livsnyteren lykke til videre med å oppnå drømmen som internasjonal artist. Har du ikke hørt Malin synge enda? Da har du noe å glede deg til. Følg med i tiden som kommer!  Related products

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #upncoming #hemsedal #malinselinestrandberg #newsingle

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?