Videopremiere: Lido - Crazy

  (Denne saken ble først publisert hos Cliquemag.no)

  Peder «Lido» Losnegård har fått massiv oppmerksomhet takket være sin 8 minutter lange «The Life of Pablo»-remake, og i dag viste den Los Angeles-baserte Haugesunderen at han klarer seg vel så fint på egenhånd.

  23-åringens nye video «Crazy» ble sluppet for få timer siden via Hypetrak, og er akkurat så grensesprengende som vi har vent oss til fra den kanten, med musikalske detaljer fra både elektronika og R&B (nærmere bestemt Blackstreet-klassikeren «Don't Leave Me»).

  - Denne sangen er et viktig vendepunkt i historien til albumet mitt. For meg er det akkurat det første inntrykket jeg ønsket å gi folk når det kommer til stemning i den nye musikken jeg er i ferd med å gi ut, forteller hovedpersonen til den amerikanske nettsiden.

  Den både pompøse og anonyme videoen er regissert av Lido selv, som beskriver seg selv som en «control freak».

  - Lyddesigneren min Michael Sheck og jeg kom på denne ideen mens vi var på turné. Det var en veldig personlig visjon. [...] Jeg skriver med en veldig «klassisk musikk»-mentalitet, selv om det er i et elektronisk landskap, og dette var en kul måte å symbolisere det på.

  (Foto: Universal Music)

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #sweetsktbs #junkmusic #cliquemag

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?