West Coast baby!

  13. Juli forvandles John Dee i Oslo til et hiphop-mekka når legendene i Dilated Peoples tar turen til hovedstaden.

  Tekst: Joakim Throndsen

  Evidence, Rakaa og Dj Babu som sammen utgjør Dilated Peoples har for lengst blitt tildelt legendestatus innenfor hiphop-sjangeren . Siden 1992 har undergrunnsgruppa representert vestkysten sammen med grupper som Jurassic 5, The Pharcyde, N.W.A The Alchemist og ikke minst Dr. Dre.

  Deres dedikasjon til G-funk sjangeren med dens lazy og smoothe rap, plasserte dem for alvor på hiphop-himmelen, og med albumet ”The Platform” fra 1995 fikk de endelig den annerkjennelsen de fortjente. Singelen ”Work The Angles” ga gruppa for alvor en hit og låta ble raskt tildelt status som en hiphop-klassiker. Siden den gang har bangerne kommet som perler på en snor, blant annet den Alchemist-produserte ”Worst Comes to Worst”, ”No Retreat” og ”This Way” med drahjelp fra ingen ringere enn selveste Kanye West(!).

  De har rukket å jobbe med alt fra Vince Staples til MF Doom og har siden debutskiva gitt ut hele fem kritikerroste album, turnert over hele verden, og hatt suksess også som soloartister. Etter så mye som åtte års pause fant de endelig tilbake som Dilated Peoples i 2014, med albumet ”Directors of Photography” utgitt på det legendariske selskapet Rhymesayers.

  For kjennere av hiphop blir dette garantert sommerens høydepunkt da det forventes at stemningen på John Dee kommer til å nå kokepunktet denne sommerkvelden.

  ”West Coast in the house baby!”


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?