Who is Kevzta? Norges nye RnB & Soul håp

  Kevzta er en ny og fresh artist på den norske musikkscenen, og han er spådd en lys fremtid. Han har nettopp sluppet sin første singel som gikk direkte til topps på R&B/Soul listen på iTunes. Kevzta har allerede blitt lagt merke til utenfor landegrensene, med både artikler og radio avspillinger i blant annet UK.

  Hittil i 2015 har Kevzta vært med på by:Larm som en av juryen's utvalgte artister. Han har også fått æren av å stå på scenen ved Parkteateret foran Kronprinsparet.

  Reisen i musikkbransjen startet som en danser og ved siden av sitt eget artist prosjekt er han koreograf for Nico & Vinz. Nylig koreograferte han deres opptreden på Usher turnéen og nå jobber han videre med koreografien til turnéen deres i USA.

  Musikalsk - har han en lidenskap for eldre soul. Han har afrikansk bakgrunn og et bredt interessefelt innenfor musikk. Blander vi dette sammen gir det et mangfoldig og variert musikalsk bilde, med et hint av mange sjangre. En fin blanding av både rolige og funky låter.

  Leo ni Leo er første singel ut, produsert av Magnus "Magnify" Martinsen (Most Wanted) & Kevzta. Mer musikk kommer i løpet av året. Kevzta er en artist det er verdt å følge med på.

  Instagram: @kevztaofficial


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #kevzta #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?