X GAMES OSLO Afterparty

  Fire dager med X Games Oslo fester

  Det er nå klart at det blir fire offisielle X Games Oslo fester, når verdens største TV-sendte actionsport-begivenhet avholdes i Norge for første gang den 24-28 februar. Med flere tusen forhåndsolgte billetter til dag-programmet og med bekreftet deltagelse fra flere internasjonale superstjerner og artister, knyttes det store forventinger til de tradisjonelle etter-festene på kvelden.

  Samtlige av festen vil bli holdt på Gamle Museet i Dronningensgate, i det som tidligere var Astrup Fearnley museet. Hver kveld byr på både dj’s og live-opptredener av norske og internasjonale artister. Det hele sparkes i gang med en egen BROSLO vernissage og fest på onsdagen. Torsdag markerer avslutningen av skatefinalen, mens fredagens fest setter punktum på snowboard pipe konkurransen i Wyller tidligere på dagen. Lørdag avsluttes det hele med en grand afterparty. Programmet er som følger:

  //Onsdag 24, 22:00 – 03:00
  BROSLO VERNISSAGE AFTERPARTY
  (Vernissagen holdes i skatehallen SKUR13 fra kl 21:30, og her behøver man ikke billetter.)

  //Torsdag 25, 22:00 – 03:00
  X GAMES AFTERPARTY – SKATEBOARDING

  //Fredag 26, 22:00 – 03:00
  X GAMES AFTERPARTY - SUPERPIPE

  //Lørdag 27, 22:00 – 03:00
  X GAMES GRAND AFTERPARTY - BIG AIR

  (teksten fortsetter under bildet)

  Dette er en unik mulighet for alle som vil feste sammen med X Games Oslo deltagerne og actionsportmiljøet, sier Madeleine Mevatne, prosjektleder hos JCP som er offisielle verter for festene. Hver kveld får en egen line-up av artister og dj’s, og muligens dukker noen av BROSLOS installasjoner opp på etter-festene også. BROSLO er noe av det mest spennende innen pop-art som Norge har å by på, vi synes derfor det er veldig gøy å kickstarte det hele med Vernissagen i Skur 13, sier Mevatne.

  Festene er åpne for alle over 20 år (18 år onsdag). Billetter legges ut for salg på Billettportalen i dag, og man kan lese mer om festene og holde seg oppdatert fremover på FB-arrangement sidene. Vi kommer til å oppdatere sidene med informasjon og relevante artikler med intervju av utøvere og artister sier Pål Tevit Skryseth hos Junkyard.com, som er offisiell media partner til festene. Det er også her vi kommer til å avsløre først hvilke artister som skal spille, så det er verdt å følge med fremover, forsikrer Skryseth.

  For mer info se FB-arrangementet HER!

  Billetter fås kjøpt HER!

  Pressekontakt: Madeleine Mevatne, madeleine.mevatne@jcpnordic.com /+47 982 99 912

  Best regards,
  Just Cruzin' Production - Official X Games Oslo Afterparty Host
  Junkyard.com - Official X Games Oslo Afterparty Media Partner

  Tags: #xgamesosloafterparty

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?