BEHIND THE SCENES: Sofi Warenfalk

  Møt designeren bak JUNKYARD XX-XY

  Sofi Warenfalk kom til Gøteborg for å følge drømmen etter å ha sett filmen Empire Records over 100 ganger – planen var enkel, få jobb i en platebutikk. Men det var alltid designer Sofi skulle bli, selv om hun ikke visste det selv den gangen. Etter dette sidespranget studere hun biologi og matte, før hun til slutt innså at det var fashion som var hennes rette element.

  Etter å ha fullført The Academy of Cutting and Tailoring, ble Sofi raskt en stigende stjerne i designverdenen og var å regne som en slags Lady Gaga i Gina Tricot – før hun endte opp som head-of-design i JUNKYARD XX-XY.

  «Med JUNKYARD XX-XY kjenner jeg endelig at jeg er på rett sted. Fashion forandres hele tiden og det er viktig å ikke være redd for å mikse nytt og gammelt, trendy og fashion. Akkurat som kundene gjør. Nå, som inspirasjon fortsetter å flyte fra 90-tallet, med logo mania, kne-sokker og monochrome clubwear – har jeg boltret meg i inntrykk fra gode gamle filmer og musikk og fått lage fashion som jeg virkelig liker», sier Sofi.

  Hun lever i et kreativt kaos og kollegaene forsøker konstant å holde skrivebordet hennes på et anstendig ryddig nivå – «og da finner jeg jo ingenting lenger», ler Sofi, som lever etter designfilosofien om at More is more og when in doubt – overdress!

  «Nå håper jeg flere oppdager gleden i JUNKYARD XX-XY’s kolleksjoner og våger å stupe ut i det nye og ukjente».

  Sjekk ut alle varene fra JUNKYARD XX-XY.

  Foto: Eddie Engvall  Tags: #junkyardxxxy #sofiwarenfalk #designer #behindthescenes

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?