Zombier, London og Mariann Rosa!

  Mariann Thomassen er blitt en kultfigur i Norge, kjent fra sin tid som frontfigur og vokalist i punk rock bandet Surferosa. Hun tok oss med på en omvisning av Grunerløkka i Oslo for å prate om sin nye singel.

  Jeg pakker utstyr ut av bilen og Mariann får øyet på et gammelt polaroidkamera, - Det må vi bruke! Er det noen som går hand i hand med polaroidbilder er det vel Mariann. Hun elsker retro.

  - Rosa?
  Haha, ja mange misforstår det. Jeg er egentlig ikke så glad i fargen, jeg har nesten ingen rosa klær, men tanten min heter Rosa. Hun er ett fantastisk menneske forteller Mariann Thomassen. -Inspirasjon til stilen min har eg fått fra mormor, utallige reiser (turne og ferie) og innovative og modige folk.

  Ny video!
  Musikkvideoen til hennes nye singel ”frikkin fantastic” ble spilt inn i Londons undergrunn og regissert av Kassandra Powell og Loukas Elark. Tema var zombier, fordi zombier er gøy. Det er heller ikke vanskelig å finne statister når du kan skilte med å ha vært på turne med band som ”the Killers”. Selv om rock tilhører fortiden, har den nye pop singelen hennes tydelige innslag av hip-hop.

  Grepa dame!
  Mariann er nøysom og liker fortgang. Hun er co-produsent på sin egen musikk, booker alle gigsa i UK selv, er manager og har sitt eget plateselskap (POPJOY records) ved siden av å være artist og DJ (på 14 året nå). Nå jobber hun med releaseparty til debut-plata "HYPE" som slippes 20.okt. Hvor? Ærverdige Gamle Logen i Oslo.

  Singelen er ute på:
  Spotify & Itunes!

  Foto & tekst: David Gallefoss

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #mariannrosa #davidgallefoss #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?